請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索

【JY 05# 白嫩滑大波 三路全開】

初級會員

1299 3 咸蛋超人 發表於 2017-1-12 01:24:52
上次食佐好身材噶22#,今次食翻D有肉感噶5#!

5#,中女短发~各位师兄适合噶话就继续睇落去。。。

直接入正题,P1.首先開始按摩,按摩都唔正經系度调嬉我>_<,

边按手边摸我个蛋袋,比我仲时有时无噶感觉,个仲敏感,

令我实在已经忘记其实原来只系P1.就系P1都已经差D扯旗.果然系技术超凡.

跟住落来P2.系佢准备好材料之后,已经自己好主动脱好啦.

波顶调情,冰火两重天.调情基本上做齐.觉得无乜新意思.

跟住佢同我讲佐句:除左做,由我点玩!

听到甘噶说话,我肯定主动反击啦!将佢按抵,反转翻我同佢服务.

哇.D水好像水龙头甘^ ^ ,成日训抵吹好无瘾,今次黎个站立式吹.

深喉,69,黑舌,指插,舌吻,无难度.配合得非常好~

车头灯一只手扎唔晒,摸落去噶手感,如The baby般肌肤,

细滑白嫩,用嘴车落去好想咬淡!

玩得,服务认真,完美过程,我要求噶都做得到,无任何一点破绽!Perfect.

三路又全開,简直无野好講啦~!

试一件中意一件,搞到唔知点算好!

囡囡微信下图

評分

參與人數 3威望 +66 收起 理由
kcy888 + 6 鼓励发帖
雷霆 + 30 有用资料
蒲神 + 30 有文有路

查看全部評分

回復

kcy888 發表於 2017-1-15 12:36:27
I like big ball...........hahaha
回復 支持 反對

樓主| 咸蛋超人 發表於 2017-1-16 01:31:21
kcy888 發表於 2017-1-15 12:36
I like big ball...........hahaha

回復 支持 反對

gl345 發表於 5 天前
木瓜奶哈哈
回復 支持 反對