請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索

【wmc#888】嫩口美少女 值得一試

管理員

3694 6 文少 發表於 2017-1-3 06:41:55
今日約咗WMC#888,自己早到換好衫又去大廳坐,問心永美姿大廳算係咁,唔差. 通常坐到差唔多先入房.好快囡囡就來,一見相頭ok,跟照片落差不大,嫰口靚妹子,身材不賴,少少Baby fat,不過有翻咁上下高,唔係缺點.
閒聊幾語句,開始服務,先扒底讓她一邊按,一邊聊,按得不錯,細問後囡囡原來之前做過美容按摩,所以正骨有板有眼. 正骨按完,全身肌肉的確鬆咗唔少.
之後就出房去取東西 , 等候時間唔長 , 好快就返,
第二部份 , 囡囡係我面前除衫 , BraBra一脱 , 两个咪咪應聲而出 , 應該是B波波吧. 先黎背部漫游 , Body不錯 , Boby做完 , 翻身試試三寶 , 上路可 , 不過心意早已放在咪咪身上 , 所以輕輕的試了一把 , 已經急不及待試中路 , 咪咪彈手 , 不鬆不軟 , 手感一流 , 試過中路改探下路 , 毛稀少 , 鮑鲍緊窄 , 柔柔的把弄 , 已經水長流. 到戲肉 , 囡囡温柔吞吐吹奏 , JJ她含在嘴裏 , 節奏快慢有序,上上下下,完全被她操控非常正. 不到一刻,就忍唔住將所有子孫盡數吐於囡囡口中.

回復

chrf2002 發表於 2017-1-5 08:53:02 來自手機
wMc,是哪呀?
回復

樓主| 文少 發表於 2017-1-6 01:13:02 來自手機
永美姿
回復

alex1003 發表於 2017-1-7 01:09:53
谢谢分享
回復

alex1003 發表於 2017-1-11 17:36:44
多謝分享
回復

mars 發表於 2017-1-18 03:26:56 來自手機
可愛妹妹,好吸引!
回復 支持 反對

a05678 發表於 6 天前 來自手機
回復 支持 反對