請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索

『NF#18』青春大波妹,可调教!得唔得,就睇你!!!

初級會員

QQ
4674 184 墨者 發表於 2016-9-6 19:14:48
【場所名稱】 NF SAUNA
【場所地址】 NF聯合大酒店(6/F)

【場所體驗環境】

JS 工 號18#
JS   

【服務項目MY/DL/MG/69/KB
【JS 特 色】 DL+KB
【服務體驗】
常言道,每逢佳节倍思亲,但我唔係,.
我係每逢假期倍思VICKIE(讲的我都唔好意思),想NF SUANA……哈哈哈哈,
既然如此掛念,那择日不如撞日,恰逢周末,待我去 HK带点好嘢回来俾VICKIE食,我估到佢应该一天都冇食嘢,真係好辛苦,
本想与佢一起食嘢,但係听她講,仲有一个朋友也想一起,冇问题啦,人多熱鬧嘛,
于是,大家一起去了一家VICKIE推荐的地方,讲真话,那裡的烤魚味道真係好正,食得好饱,
飯飽思淫慾,你懂的……
睇下時間,还早, VICKIE带着我俩人一起上NF SUANA大厅歇息,
三人坐著聊聊工作生活之余的琐事,自然而然話題也離不開咁多女仔,VICKIE也向我們提及佢有兩位新生囡囡,但系服務技術較為生澀,仲有很大的發展空間,希望我倆人幫忙調教調教,提升囡囡整體服務水平………….
既然是VICKIE經理的要求,自當義不容辭幫其排憂解難
VICKIE隨即安排我們入沖涼房沖涼,并安排我們入各自房稍等片刻,
沒過多久,18#小步走到門前,羞答答的跟我問候一聲,
我不假思索的打量上下,瘦底大波,夠挺,態度很好,總之,第一印象還唔錯,唔過,最緊要還是服務啦,
原來衰妹早已知道我係小墨,也知道我此行來者不善,一定少不了被調教一番…
她話:今晚小妹有幸與哥哥鴛鴦戲耍,不足之處,望哥哥多多指點迷津,幫助我更上一層樓……
我話,只要功夫深,鐵杵磨成針…
只見衰妹早已笑開了花,似乎知我話中有話,
抱著我話,衰鬼你好污,唔過如果今晚服務不周,還請多多批評指導,
哈哈哈哈哈,冇估到衰妹如此乖巧聽話,心裡暗自竊喜,今晚有得賺……
我們在彼此挑逗、曖昧的對話中開始了今天的放縱之旅。
Part1
雖然聽VICKIE講,18#技術生澀,但佢脫衣服的速度真係好快,以迅雷不及掩耳之势将我扒的精光,我都覺得佢係老手,唔係新手……
#18 手骨按摩也唔錯,按摩過程中會问我的意見,及時調整力道,真心值得為佢認真細緻的服務態度點讚,她的手法也让我紧绷的神经鬆弛下來!真係舒服
Part2
没过多久,一眨眼的功夫,衰妹已将自己衣服褪去,把自己的Bra随手飞掉、飞掉…
一對C波美乳,弹出眼前,乳頭還是pinklin
随即开始帮我做BODEE漫游,唔过手法有点生硬,
但係唔紧要,佢乖巧听话,唔会的话,我可以教她如何将服务动作完美连贯的施展出来!哈哈哈哈
经过一番调教后,衰妹的动作更加轻柔舒缓,真係一点就通,
慢慢地,佢讓我pipi翹高,只見衰妹將整個上半身深埋在大腿之間,舌頭伴隨著我的喘氣聲輕柔的在x眼外打轉,撥弄著并時不時探進探出,我估都估唔到,衰妹做DL真係好認真,足足舔了好多分鐘,不過佢毒龍鉆還是有所欠缺的,但係完全不影響我的性致,仲有在我的引領下,應該會達到不一樣的深度……
差唔多的時候,衰妹帮我转过身来,一对大波还在左右晃蕩着,
自然我也不放过这千载难逢的机会,一口吻向她的nipples,輕輕地吸啜,用舌尖拨弄乳晕,她啊...了几聲,呼吸也断断续续的急促起来,身体略带轻微的扭动………..
见她中路任我為所欲為,我的手也在其下路三角區域外圍輕輕掃蕩者,
估唔到,衰妹如此敏感,玉門關出已銀光閃爍,今晚有D食,
但係我知道,心急吃不了热豆腐,要慢慢来,先挑起囡囡的荷尔蒙,
上钟前听VICKIE说,目前18#技术服务还不够全面,希望能指导一二,
我知好多客人中意MB,但唔係所有JS可以接受,但係冇问题,我可以先试探一二,了解衰妹的真实想法,
慢慢地,我开始通过对话和行为方式去引导她,
令我惊喜D係,衰妹话自己曾主动尝试过MB,但只因无人教导其方法,所以一直未曾提高这方面服务技巧,
交流之中,我也慢慢发现18#真係一个性格开放,主动的女仔,
佢还主动與我聊MB、SH、MS各種技術性服務
真係好令我surprise!
衰妹突然坐到我小DD上面,佢說:今天我想試試?可以嗎?
我裝作不懂的樣子、撓撓頭說:試乜?我唔係小白鼠哦……
不過,試試總是可以的,但係我要收利息的,哈哈哈哈,
只見衰妹嬌羞的低下頭說:一切聽老闆安排…
哈哈哈哈哈哈哈,這可是你自己說的,
慢慢地。衰妹開始在我的小DD上面磨蹭起來,看得出佢真的冇試過MB,對力度的掌控,距離感的把控以及技巧確實需要提高,
但係,我覺得佢已經非常了不起了,至少佢能接受,并用心去嘗試和學習,提高自己的服務技巧,為了給更多的顧客帶來更好的服務,真心值得誇獎!
我也逐漸開始配合她的動作,輕搓慢扭,前後摩擦、摩擦,
這時感覺衰妹已動情,水流不斷,不斷呻吟喘氣、呼叫:不行啦,我要…我要…她趴在我上面,抱住我的脖子,很緊很緊,時不時在我耳旁喘息著,讓我一陣陣酥麻感,
我用嘴巴貼住囡囡的耳垂,說:你想要什麼?把我給你也行....她拍了拍我的胸,你好壞呀!欺負我一個女孩紙,我要舌頭幫我呀……..
哈哈哈哈,我順勢將她按倒在床,用舌尖慢慢撥開玉門關,裡面真係水流氾濫…….我都被驚嚇住了,
不知纏綿了多久,我們稍微休息片刻,也許是之前太過投入,衰妹臉頰陣陣紅暈未褪,
這時,佢坐起身來開始用濕紙巾擦拭我的小DD,
只見女仔將我整個棒子深深的吸入嘴裡,上下滑動吞吐,
并伴隨指尖在皮膚神經末梢的觸感,
時不時用舌尖挑逗撥弄我的龜頂!真係賽過活神仙,
慢慢地,衰妹一邊吹一邊轉動著身體,試圖切換成69模式,真係好主動,好風騷,撥開玉門關一探,冇估到上一波還未平息,這一波又起,我用加藤鷹之手,慢慢滑入濕鮑,裡面時不時傳來咕噥咕噥的水聲,
衰妹的呻吟聲愈演愈烈,身體輕微抖動著,終於我再也頂唔住,全部射入佢口中,在這期間,她都完全冇脫口,真係好敬業!!!
緊接著。衰妹收拾東西出去準備清理漱洗一番,
過了一會兒,她回來躺在我旁邊抱著我說,你人真好,又會調情,如果哪個女孩成為你女朋友,一定很棒…
哈哈哈哈哈,你講的我都唔好意思….
眼看著時間快到了,我們抱著一起,來了一個深情的kiss,依依不捨得走出房間,
不過一會兒,另一位朋友也完事出來,我們倆人同VICKIE一起交流著各自對囡囡的心得體驗,VICKIE也希望公司女仔都能有一個整體的提高……

客服微信:

驗證消息請注明為墨者推薦

評分

參與人數 1威望 +30 收起 理由
文少 + 30 鼓励发帖

查看全部評分

回復

shenzhenXinshou 發表於 2016-9-6 20:17:27
vbdfsjhnghk,hj
回復 支持 反對

孤稚 發表於 2016-9-6 21:25:34
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
回復 支持 反對

Fatbilly008 發表於 2016-9-6 21:33:44 來自手機
多謝師兄分享
回復 支持 反對

迷茫的青春 發表於 2016-9-6 22:04:04
Thanks For Sharing
回復 支持 反對

camhungming8 發表於 2016-9-6 22:34:14 來自手機
要黑舌下佢
回復 支持 反對

pk001001 發表於 2016-9-6 22:59:56 來自手機
goooooodddd
回復 支持 反對

huanxuanyi 發表於 2016-9-6 23:32:50 來自手機
那你说说了半天
回復 支持 反對

nobodyat1975 發表於 2016-9-7 01:22:16
let me see see
回復 支持 反對

kaibearxd 發表於 2016-9-7 01:55:44 來自手機
回復 支持 反對