請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索

【XX # 69】 火熱登場 完全女友feel

中級會員

3535 4 小林子 發表於 2016-7-24 04:16:49
係上面約咗兩個老死食飯,因為有嘢做變咗食宵夜,去到,發現除咗兩個兄弟,重有兩個靚女在座;原來兩丁友有美相伴,根本一心係度過夜.無奈坐底,成晚大家吹水之外,兩丁友又不忘哂恩愛,個過程真係唔好受,最後吹水吹到12點幾先散Band.兩丁友當然就各自帶女走人Happy.呢個時間,火車無得搭,皇崗走又要幾經轉折,而且見到人地成雙成對,自己就孤單一人,心諗不如自己搵個囡囡慰藉下,聽朝先走.但係呢個時候要約囡囡,好嘢都上哂鐘啦,輪牌又怕唔啱口味.盪得兩盪去到XX門口,諗下XX呢輪推新女,D質素唔差之餘,好似推極都有,上去碰碰運氣都好.
去到紅牌上哂鐘就一定,經理都叫熟悉,主動話有新女啱啱上架,試試保正滿意.呢個經理做事真係幾到家,而且經佢介紹D女都好掂下,無話亂黎.又好信你,即刻冲涼換衫入房等.
等咗一陣,囡囡敲門入房,先行注目禮,,真係Ok得,相頭唔錯,雖然嬌小D,但把聲好甜,又有D怕醜,呢D女友feel我鐘意,之後更係報鐘開波啦.
頭part揼骨幾到位,而且力度唔差,幾正宗下,而且過程有講有笑,同我都係講白話,絕對加分.不過揼骨過程,囡囡有意無意坐係我屁股上磨下磨下,令我心思早就諗緊第二樣.所以揼得咁上下,同佢講差唔多可以,囡囡話頭醒尾,問聲之後就出去攞嘢,唔使好耐好快就返.
囡囡拎完嘢入房,二part開始先服侍我除衫,除褲,然後到佢輕解羅衣,囡囡身形嬌小,都有一對級手波,配上個條小纖腰,又變咗無得輸,皮膚細滑,雙腳毫無多餘脂肪,T black黑絲,非常誘人.
無謂廢話,開始背部漫游,可能之前揼骨鬆背做得唔差,感覺前所未有咁爽.特別舔到兩腿之間,呵呵呵!
終於轉身做前面,佢好溫柔咁坐上黎,坐正係細佬上面,有意無意咁磨下磨下,呢下重得了,就更係開始抽水啦,對住咁架囡囡,更係唔係飛擒大咬.而且經驗話我知,斯文D對囡囡,好多時重會得到d意想唔到㗎回報,佢由上面一路錫到下面,去到兩腿之間,唔只含細佬,重要服務埋旦旦,呢下唔硬都唔得,果刻大家正好眼神接觸,佢笑住咁指指起哂身的brother,跟手大啖大啖咁吹......真係頂唔順,好彩囡囡呢個時候,轉哂身,兩腿分開騎係我身上,成個patpat對正面前,吸引開我注意力,說時遲那時快,當然唔放過機會,爭取一時得一時,不過囡囡話只可以摸,唔准指插,咁我又唔好其他,摸下已足夠;唔知囡囡係味真係動真格,除咗出哂水之外,節奏好似都慢返D,比我維持返男人尊嚴,唔使當場出醜.吹到咁上下,佢又加快速度,自己知自己事,終於一下子釋放哂到佢口中.之後囡囡即刻幫忙為我清潔,做完先出房為自己整理.出去唔使好耐佢就返黎,坐係床邊同我傾計,有時大膽抽下水,或者咀咀,都無said no,有個咁善解人意的靚女係面前,真係有想加鐘的衝動.到差唔多夠鐘,佢重先幫我攞完被至落鐘.
而家XX咁積極,咁正服務㗎囡囡,遲下應該無咁易食到. 襯住而家未谷起,約多次得一次.

上路:可咀咀,可唔可以重車呢d就唔知,因為無爭取.
中路:任你摸下咀下,無抗拒
下路:都係任得你摸,不過唔可以指插

可以話係三路全開,爆哂燈

囡囡相頭清麗可愛,加上甜美笑容,白話普通話都得,服務質數一流,三寶指數爆燈.

囡囡工號:#69

183145wpdp755q4tj04m0m.jpg 183145hr6td312i1411221.jpg

囡囡怕羞唔願意照相,所以只有公司相,不過相片跟真人差唔多
技師微信   Cherry2015baobao

來源: 【XX # 69】 火熱登場 完全女友feel

評分

參與人數 1威望 +30 收起 理由
文少 + 30 鼓励发帖

查看全部評分

回復

louislawkawo 發表於 2016-7-26 17:56:16
十分感謝!
回復

文少 發表於 2017-1-6 09:42:15
支持下
回復

alex1003 發表於 2017-2-10 16:34:13
多謝分享
回復

z284250576 發表於 2017-2-20 17:03:48
多谢师兄分享啊。
回復 支持 反對